top of page

En iyi ve en kaliteli likit nedir? Nasıl yapılır?


En iyi ve en kaliteli likit nedir? Kaliteli likit nasıl yapılır? Evyap likit sağlıklı mıdır? gibi bir çok sorunuza bu yazımızda cevap bulabilirsiniz.

En kaliteli likit - Manhattan Likit

Likitler temel olarak VG, PG, *Sertlik ve Aroma olmak üzere dört bileşenden oluşurlar. İyi ve kaliteli bir likit üretebilmek için öncelikle içeriğinde kullanılan tüm bileşenlerin de en iyi ve en yüksek kalitede olması gerekmektedir. Burada ilk sorumuz ortaya çıkıyor. Her şeyin iyisine sahipseniz, yaptığınız likit kaliteli midir? Daha da açalım... Örneğin; en iyi kesme tahtası, en iyi bıçak, en taze sebzeler ve en iyi bifteğe sahip bir aşçı en iyi yemeği yapar diyebilir miyiz? Eğer gerekli yetkinliğe ve tecrübeye sahip değilse yapacağı yemek sizce lezzetli olabilir mi? Her şey en kaliteli malzemeleri kullanmak ile başlar ancak asla ortaya çıkan ürünün kaliteli olduğunu söyleyemezsiniz. Sadece kullanılan bileşenler kalitelidir ancak ortaya çıkan ürün tamamen yetkinlik ve tecrübeye kalmıştır. Ustalık bir anda ortaya çıkmaz. Temel bilgi ve becerilerden sonra gerekli ve yeterli tecrübeyle harmanlanır ve tüm bu bilgiler sizi iyi bir aşçı yapar.

"En usta kimse, bir zamanlar en çok yanlışı yapan kimsedir."

Evyap likit sağlıklı mıdır? Bazı kullanıcılar evyap likitin daha sağlıklı olduğunu söylemektedir. Bu bilgiyi ele alalım. Sonuçta her şey elinizden çıkacak. Hem güvenilir hem de sağlıklı olacağını düşünmekte haklısınız. Bu fikre ilk başta katılmamak elde değildir ancak tüm yukarıdaki saydığımız şartların sağlanıp sağlanmadığına göz atalım. Örneğin; normal bir kullanıcı kendi nbase'ini yapabilir mi? Hem yüksek maliyetinden hem de yüksek riskinden dolayı bu pek mümkün değildir. Tüm likitin içeriğine ancak siz hakimseniz kaliteden söz edebilirsiniz. Dışarıdan alınan bir Nbase'in tam olarak size belirttiği sertlikte ve bileşenlerden oluştuğuna emin olamazsınız. Bu aldığınız ürünler içinde geçerlidir. Yani kendi hazırlamadığınız tüm ürünlerde hata, yanlış ve eksik olabileceğini baştan kabul etmeniz gerekecek. Evyap likitler; kendi elinizden çıktığı düşüncesi ile tadı iyi de olsa kötü de olsa sizin için belki içilebilir bir likit olacaktır ancak asla kaliteli bir üründen söz edilemez. Aynı zamanda sağlıklı bir likit içtiğinizden de emin olamazsınız. Peki kaliteli bir likit nedir? Nasıl yapılır?


Kaliteli bir likit için öncelikle tüm bileşenlerin kapalı olarak orijinal ambalajlarında üreticisinden ya da tedarikçisinden alınması gereklidir. Eğer konuya tam hakim, yetkinlik ve uzmanlıktaysanız artık sıra ürüne istenilen lezzeti vermeye gelir.

Tüm bu hazırlama süreci ticari sırlarla dolu bir dünyadır. Eğer üst düzey bir tat elde etmek istiyorsanız her aromanın tadını ve kokusunu bilmeniz yetmez. Hangi aromaların, hangi sürelerde bir araya gelince hangi bağları kuracağı ve bu bağların hangi tatlara dönüşeceğini bilmekte gerekir.

Kalite asla tesadüf değildir. Kaliteli bir ürün asla tesadüfen ortaya çıkmaz. Manhattan lezzetlerini hazırlarken sadece en iyi ve yüksek kaliteli ürünleri kullanmakla kalmıyor, tecrübemiz ve yetkinliğimiz ile en doğru yöntemleri kullanarak en lezzetli likiti ortaya çıkartıyoruz. Temel amacımız herkesin güvenle tüketebileceği yüksek kaliteli ve lezzetli bir likit üretmektedir. Sorumluluğumuzun bilincinde olarak kendimizi geliştirmeye ve en kaliteli ürünleri üretmeye devam ediyoruz. Manhattan likiti ilk kez üretmeye başladığımızdan bu yana felsefemiz hiç değişmedi. Bu nedenle her şişede aynı lezzeti ve aynı yüksek kaliteyi satın alırsınız. https://manhattandan.com https://manhattanlikit1.com


bottom of page